Tek Atış

Tek Atış: White Bay – In My Head

Merhaba.

Sizi bilemem ama bazen her şeyi temelden ele alan, dinlemesi kolay ve eşlik etmesi eğlenceli, saf bir şeyler dinlemek istiyorum. Bazen VOLBEAT‘e, bazen METALLICA’ya, bazen daha rock tabanlı şeylere kayıp kafayı sıfırlamak iyi hissettiriyor. Avustralyalı White Bay’in In My Head şarkısı da böyle bir etki bırakıyor üzerimde.

Yüksek tempolu ve çok basit verse riflerine rağmen -özellikle- vokalin liderliği kendini dinletiyor In My Head ve beklenmedik derecede güçlü solosuyla da White Bay’in neler yapabileceğini gösteriyor. Aradaki heavy rifleri, blues solosu ve akılda kalıcı nakaratı o kadar temel ki yanlışa yer olmayan bir noktada. Şöyle saf, tertemiz, kılçıksız müzik yapan gruplara saygım sonsuz. Birileri bilinmeze doğru yelken açılıp yeni ufuklar belirlemeye çalışırken birileri de Amerika’yı yeniden keşfetmenin anlamı olmadığını görüp böyle şeylere yöneliyor ve bence bu da lazım fazlasıyla.


Yazıyı/albümü değerlendirmek için:

Average rating 0 / 5. 0

Siteye destek olmak için aşağıdaki düğmeye tıklayıp Patreona göz atabilirsiniz👇
Become a patron at Patreon!

Korhan Tok

Üniversiteden sonra metali bırakmadım.

Bir Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.