Tek Atış

Tek Atış: Saginaw / Warp & Weft – Split

Merhaba.

Minneapolis’ten çıkan iki noise/hardcore grubu Saginaw ve Warp & Weft, bu ay içerisinde ortak bir çalışmaya imza atıp dört parçadan oluşan yeni bir split yayımadı. Saginaw’in an itibariyle Spotify’da dinleyiciy sayısı 1 ve Warp & Weft’in ise 6. İki grup, toplam 6 kişiden oluşuyor. Bir tanesinin kız arkadaşı açıp baktı herhalde ne yapıyor bunlar diye, haha.

Warp & Weft’in şarkıları pişmiş sebzelerden bahsediyor ve sanıyorum yemek tarifi vererek başlıyor. Sonra birden bire brutal vokal giriyor ve konsepti tamamen kaybediyorum bu noktada. Hardcore ama deli işi. İkinci parçasında da bir hanım, bir beye geyiği nasıl pişireceklerini soruyor galiba. Arkada ise down-tune gitarlar ve ağır aksak davullar atmosferi dövüyor. Şarkıları Spotify’da göremedim o yüzden direkt BANDCAMP linkini bırakıyorum: https://warpandweft.bandcamp.com/

Efendim Saginaw’ın iki parçası da yine punk, noise, hardcore gibi türlerden esinlenen bestelerden oluşuyor ve bas eksikliği başta can sıksa da yüksek enerjili, kısa sürelerine rağmen yeni yönlere sapabilen parçalar. Bu kısımda tempo kazanıyor split; özellikle Saginaw vokali kendini paralıyor çoğunlukla. Oradan oraya kendinizi çarpmak istiyorsanız bu kısım daha cazip gelebilir.

Kısacası abuk subuk bir şeye denk geldim ve paylaşmak istedim. Çünkü neden olmasın?


Yazıyı/albümü değerlendirmek için:

Average rating 0 / 5. 0

Siteye destek olmak için aşağıdaki düğmeye tıklayıp Patreona göz atabilirsiniz👇
Become a patron at Patreon!

Korhan Tok

Üniversiteden sonra metali bırakmadım.

Bir Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.